Pogoji uporabe

Pogoji uporabeDobrodošli na straneh Stake. Ti pogoji urejajo vašo uporabo našega spletnega mesta in z dostopom do našega spletnega mesta se strinjate, da jih boste upoštevali. Pred uporabo našega spletnega mesta natančno preberite te pogoje.

Intelektualna lastnina

Vsa vsebina na tem spletnem mestu, vključno z, vendar ne omejeno na grafiko, besedilo, logotipe, slike in programsko opremo, je last Stake Sites in je zaščitena z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah. Ne smete reproducirati, distribuirati ali spreminjati nobene vsebine s tega spletnega mesta brez našega predhodnega pisnega soglasja. Pridržujemo si vse pravice do materialov na našem spletnem mestu in soglašate, da jih ne boste uporabljali ali izkoriščali na kakršen koli način, ki bi lahko škodoval nam ali našemu poslovanju.

Uporabniško vedenje

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da ne boste sodelovali v nobeni od naslednjih dejavnosti:

  • Objavljanje vsebine, ki je nezakonita, nespodobna ali obrekljiva
  • Vdor ali poskus vdora v našo spletno stran
  • Lažno predstavljanje drugega uporabnika ali subjekta
  • Kršitev kakršnih koli zakonov ali predpisov

Pridržujemo si pravico do prekinitve vašega dostopa do naše spletne strani, če kršite te pogoje in določila. Prav tako si pridržujemo pravico do sodnega ukrepanja proti vam, če se ukvarjate s kakršnim koli ravnanjem, ki škoduje našemu poslu ali ugledu.

Pravilnik o zasebnosti

Pri Stake Sites smo zavezani varovanju vaše zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo zbirali, uporabljali in razkrivali samo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vas zavezuje naš pravilnik o zasebnosti.

Zavrnitev jamstva

Stake Sites ponuja naše spletno mesto na podlagi "kot je" in "kot je na voljo". Ne jamčimo, da bo naše spletno mesto neprekinjeno, brez napak ali brez virusov. Zavračamo vsa jamstva, izrecna ali implicitna, vključno z, a ne omejeno na, jamstvi za prodajo in primernost za določen namen. Ne dajemo nobenih zagotovil ali jamstev glede točnosti, popolnosti ali zanesljivosti vsebine na naši spletni strani ali rezultatov, ki jih lahko dobite z uporabo naše spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Stake Sites ni odgovoren za kakršno koli neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki izhaja iz ali v povezavi z vašo uporabo našega spletnega mesta. To vključuje, vendar ni omejeno na odškodnine za izgubo dobička, podatkov ali druge nematerialne izgube. Strinjate se, da nas boste odškodninili in zaščitili pred kakršnimi koli zahtevki, škodo ali stroški, ki izhajajo iz vaše uporabe našega spletnega mesta ali vaše kršitve teh določil in pogojev.

Spremembe določil in pogojev

Pridržujemo si pravico do posodobitve teh pogojev kadar koli brez predhodnega obvestila. Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate, da vas zavezuje trenutna različica naših pogojev in določil. Če naredimo kakršne koli pomembne spremembe teh pogojev in določil, vas bomo o tem obvestili z objavo obvestila na naši spletni strani ali vam poslali e-pošto.

Veljavno pravo

Ta določila in pogoje urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Združenih držav. Vse spore, ki izhajajo iz ali v zvezi s temi pogoji in določili, bo reševala zavezujoča arbitraža v skladu s pravili Ameriškega arbitražnega združenja.

Pomoč strankam

Če imate kakršna koli vprašanja o naših pogojih, nas kontaktirajte na [email protected]. Potrudili se bomo, da bomo na vaše povpraševanje odgovorili v razumnem času.

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane