300% bonus dobrodošlice

Deposit €10 in dobili €30 na vrhu.
*Za nove in stare igralce
Za nove in stare igralce Položite 10 € na svoj prvi polog in dodali bomo še 30 € na vrh.

Če izberete 300-odstotni bonus dobrodošlice in položite 10 €, boste prejeli bonus za depozit v višini 30 €. Upoštevajte, da je najvišji znesek bonusa 30 €, tudi če položite več kot 10 €.

 1. Če izberete 300-odstotni bonus dobrodošlice in položite 10 € (glejte 2.), boste prejeli 30 € bonusa za depozit. Upoštevajte, da je najvišji znesek bonusa 30 €, tudi če položite več kot 10 €.
 2. Bonus kodo lahko uporabite enkrat ob prvem pologu. Da se kvalificirate za bonus, mora biti vaš depozit 10 € ali več.
 3. 300-odstotni bonus dobrodošlice bo prikazan na strani za polog. Če se kvalificirate za več kot en bonus, bodo prikazani vsi razpoložljivi bonusi. Prepričajte se, da ste izbrali pravi bonus.
 4. V malo verjetnem primeru, da bonus za depozit ni dodeljen samodejno, se obrnite na podporo strankam na [email protected] preden začnete igrati. Upoštevajte, da bonusa ni mogoče podeliti, če stavite s svojim depozitom, preden je ročno dodeljen.
 5. Bonus denar lahko uporabite pri vseh igralniških igrah, razen pri igrah video pokra; namizne igre v živo; igralni avtomati za jackpot; in naslednje igralne avtomate: 100 Bit Dice, 1429 Uncharted Seas, Beautiful Bones, Big Bad Wolf, Bloodsuckers, Bloodsuckers 2, Cats and Cash, Castle Builder, Castle Builder 2, Cool Buck, Dark Joker Rizes, Dead or Alive, Dead oz. Alive 2, Devil's Delight, Dragon's Myth, Eggomatic, Extra Chilli, Flowers, Forsaken Kingdom, Fruit Shop Christmas Edition, Gemix, Go Bananas, Immortal Romance, Jack and the Beanstalk, Jack Hammer 2, Jammin Jars 2, Jokerizer, Kingmaker, Koi Princesa, Luči, Lil Devil, Lucky Angler, Max Damage, Mystery Joker, Mystery Joker 6000, Pearls of India, Pimped, Retro Reels Extreme Heat, Robin Hood – Shifting Riches, Royal Masquerade, Royal Mint Megaways, Scrooge, Secret of the Stones , Simsalabim, Stardust, SugarPop, Super Monopoly Money, Sweet Alchemy, The Wish Master, Thunderstruck, Tower Quest, Victorious, Vikings go to Hell, Vikings go Wild, Wild Swarm, Wombaroo, Hope Diamond in Zombies. Dovoljeno je igranje igralnih avtomatov, ki vsebujejo funkcijo nakupa funkcij. Nakup Feature Buy/Bonus Buy z bonus denarjem v teh igrah ni dovoljen.
 6. Bonus je treba zastaviti 40-krat, preden je mogoče dvigniti kateri koli del, bonus denar ali povezane dobitke.
 7. Dodeljeni znesek bonusa bo dodan vašemu igralniškemu bonus stanju in bo tam ostal, dokler ne bodo izpolnjene zahteve glede stav. Zahteva za stave ne bo vplivala na vaš kvalificirani depozit.
 8. Za zagotovitev poštenega igranja je najvišja stava na krog igre, ko je bonus stanje aktivno, 5 €. Znesek stave pri kateri koli igri z možnostjo »bonus nakup« ali »feature buy« se šteje kot skupni strošek vrtljaja, ne kot stava ali vrednost kroga igre, v katerem se igra funkcija ali bonus. Na primer, če uporabljate funkcijo tveganja ali lestvice, ki jo ponujajo nekateri ponudniki, boste presegli najvišjo dovoljeno stavo z aktivnim bonusom in vsi dobitki, povezani s tem, bodo razveljavljeni.
 9. Preganjanje bonusov z bonus denarjem je prepovedano: odlaganje kroga igre, vključno s funkcijami brezplačnih vrtljajev in bonus funkcijami, na poznejši čas, ko nimate več zahtev za stave, in/ali vlaganje novih depozitov, medtem ko so v igri še vedno na voljo funkcije brezplačnih vrtljajev. Igralci, ki to storijo, se strinjajo, da bodo njihov bonus in vsi z njim povezani dobitki razveljavljeni.
 10. Če dvig izvedete v tem časovnem obdobju, bo ves preostali bonus denar iz ponudbe dobrodošlice odstranjen z vašega računa.
 11. Imate 30 dni časa, da izpolnite zahteve glede stav za bonus dobrodošlice. Če v tem obdobju ne izpolnite zahtev, bo bonus denar odstranjen z vašega računa.
Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane