Bonus dobrodošlice v mini igrah. Do 500€!

Pologi med 20 €/$ in 500 €/$ bodo nagrajeni z a 100% bonus

bonus koda NOCODE

*Samo novi uporabniki

Samo novi igralci. Mystake mini igre Bonus dobrodošlice - 100 % bonus na vaš prvi depozit.

  1. Pologi med 20€/$ in 500€/$ bodo nagrajeni s 100% bonusom.
  2. Bonus je na voljo za vse naše mini igre razen za Dice, BlackJack, Plinko in Limbo.
  3. Bonus bo nakazan na vaš račun po prvem pologu. Bonus morate ročno aktivirati, preden začnete igrati mini igre, da ga prejmete.
  4. Ta bonus lahko prejmete samo enkrat in samo ob prvem pologu.
  5. Tega bonusa ni mogoče uporabiti skupaj z nobeno drugo promocijo.
  6. Bonus lahko prekličete tako, da stopite v stik z našim klepetom v živo, vendar upoštevajte, da bodo skupni znesek bonusa, ustvarjeni dobitki in skupni znesek stave (od aktivacije bonusa do njegovega preklica) odšteti od vašega skupnega stanja. Bonus in pravi denar nista ločena.
  7. Za bonuse in depozite v mini igrah veljajo zahteve za stave v višini trideset (30) kratnega depozita in zneska bonusa.
  8. Najmanjša zahtevana kvota, da se stava šteje kot stava, je 1.3. Kvota, nižja od 1.3, se ne bo štela kot stava in bo veljala za nesprejemljivo dejanje. Stave na DICE, Plinko, Limbo in Blackjack so izključene iz zahteve za stave.
  9. Ko je bonus aktiviran, je treba zahtevo za stavo izpolniti v največ 30 dneh. V nasprotnem primeru bodo bonus in vsi ustvarjeni dobitki izgubljeni.
  10. Najvišji znesek stave, ki ga lahko postavite, ko imate aktivni bonus, je 10 €/$ na igranje v mini igri. Stave, višje od 10€/$, bodo izključene iz zahteve za stave, dobitek pa bo zasežen.

? MyStake si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb v igri ali do njene popolne odpovedi.

 

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane