MyStake gosti turnirje

100% bonus tekmo temelji na prvem pologu £/$/€20+. Dodatni bonusi.

*Samo novi uporabniki

Samo novi igralci. 

Sodelujte na turnirjih, tekmujte z drugimi igralci, osvojite brezplačne vrtljaje, brezplačne stave in pravi denar. Bodite na tekočem z najnovejšimi turnirji in prejmite nagrade.

Kako sodelovati?

Če želite sodelovati na turnirju, morate skleniti stave na igre, omenjene na strani turnirjev. Za vsako stavo je 1 USD = 1 točka. Moral bi se prebiti do lestvice najboljših, ki jo sestavljajo igralci z najvišjimi točkami. Če ob koncu turnirja ostanete na lestvici najboljših, boste prejeli velikodušne nagrade. Zahteve glede nagrad in iger se lahko razlikujejo od turnirja do turnirja, vendar glavna ideja ostaja enaka: igralci tekmujejo med seboj in višje uvrščeni igralec bo prejel večje nagrade.

Odvisno od turnirja lahko prejemate točke s stavami na mini igre, športne stavnice, igralne avtomate ali igralnice v živo. Točne zahteve za igro bodo vključene v opis turnirja.

Nagrade

Na vsakem turnirju se lahko vrsta nagrade razlikuje med pravim denarjem, brezplačnimi stavami in brezplačnimi vrtljaji.

  • Pravi denar: Znesek nagrade, ki ga lahko prejmete, če ostanete na lestvici najboljših turnirja. Ta bonus nima nobenih zahtev glede stav, zato ga lahko uporabite, kot želite.
  • Bonus denar: Znesek bonusa je odvisen tudi od uvrstitve na lestvici, vendar ga boste morali staviti od 1- do 5-krat (odvisno od turnirja), da ga lahko dvignete. Poleg tega ima bonus denar lahko omejitve igre, ki jih lahko preverite na svoji strani z bonusi (Profil > Moja darila > Bonus).
  • Brezplačne stave: Če prejmete brezplačne stave, jih lahko uporabite za namenske igre ali športne stavnice. Če želite izvedeti, katere igre so vključene v vašo brezplačno stavo, pojdite na Profil > Moja darila in kliknite gumb »Seznam iger« poleg promocije.

Brezplačne stave ni mogoče uporabiti, če imate aktivni bonus. Brezplačno stavo je treba položiti na listek hitrega tipa s 3 pozicijami, pri čemer mora imeti vsaka pozicija kvoto enako ali večjo od 1.3x.

Oglejte si našo stran s turnirji zdaj!

  • Brezplačne runde: Na turnirjih lahko prejmete brezplačne vrtljaje, če se uvrstite na lestvico najboljših. Dodani bodo v vaš račun takoj, ko bo turnir končan. Brezplačni vrtljaji so na voljo le pri nekaterih igrah, seznam iger pa lahko preverite v Profil > Moja darila > Brezplačni vrtljaji > »Seznam iger«. Če jih želite uporabiti, boste morali iti na stran igralnega avtomata, ki se bo samodejno zagnala. Po uporabi brezplačnih vrtljajev se dobitni znesek doda kot pravi denar, brez kakršnih koli zahtev glede stav.

Pomembno! Stave z bonus zneskom vam bodo dale prepolovljene točke (1 $ bonus = 0.5 točke)

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane