Položite 25 € in prejmite 500 brezplačnih vrtljajev

50 brezplačnih vrtljajev Knjiga mrtvih
*Za redne igralce
*Za redne igralce. Vsak petek lahko dobite 50 Brezplačni vrtljaji na Book of Dead, ko položite 25 €.

Kot zvesti igralec želimo zagotoviti, da ste nagrajeni za vašo stalno podporo, zato z veseljem vsak petek ponujamo posebno promocijo. Ko položite 25 € ali več, boste takoj prejeli 50 brezplačnih vrtljajev v priljubljeni igri Book of Dead.

Da ne boste zamudili te fantastične ponudbe, smo spodaj opisali določila in pogoje:

  1. Brezplačne vrtljaje je mogoče uporabiti samo v Book of Dead, ki je vznemirljiva igra s staroegipčanskimi temami, razburljivimi dodatnimi funkcijami in številnimi možnostmi za velike dobitke.
  2. Brezplačni vrtljaji bodo samodejno dodeljeni, ko se prijavite, položite 25 € ali več in odprete igro Book of Dead. Brezplačni vrtljaji se bodo pojavili samo v igri Book of Dead, zato se prepričajte, da ste odprli pravo igro, da izkoristite to promocijo.
  3. Brezplačne vrtljaje je mogoče uporabiti samo enkrat in za prejem brezplačnih vrtljajev morate položiti 25 € ali več. To pomeni, da lahko uživate v igri in potencialno veliko zmagate, ne da bi morali porabiti veliko denarja.
  4. V redkih primerih, ko brezplačni vrtljaji niso samodejno odobreni po vnosu kode, se obrnite na nas prek LiveChat ali e-pošte na [email protected]. Naša ekipa za pomoč uporabnikom vam bo z veseljem pomagala in poskrbela, da boste lahko izkoristili to promocijo.
  5. Vsi dobitki, ki izhajajo iz brezplačnih vrtljajev, bodo pripisani vaši denarnici z dejanskim stanjem in jih je mogoče dvigniti. To pomeni, da lahko svoje dobitke uporabite za igranje drugih iger ali jih dvignete na svoj bančni račun.
  6. Brezplačne vrtljaje lahko zahtevate vsak petek od 02:00 CEST do 23:59 CEST. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali odstranimo bonuse, zato poskrbite, da boste izkoristili to promocijo, dokler je še na voljo.

Ta določila in pogoji so dodatek k našim Pogojem uporabe in Bonus pogojem ter so predmet njih, zato se prepričajte, da ste prebrali in razumeli te dokumente, preden sodelujete v tej promociji.

Upamo, da boste uživali v tej posebni promociji in vam želimo veliko sreče pri dogodivščinah knjige mrtvih!

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane