PONEDELJEK 50 % BONUS DO 100 USD

Uživajte 50 % ponedeljkov bonus do 100 $

*Na voljo za vse igralce.

Položite 200 $ in imeli boste 300 $ za igranje na bonus igralnih avtomatih.

Dobrodošli pri 777Stakes, vaši najboljši destinaciji za spletno igranje! Z veseljem vam vsak ponedeljek ponujamo posebno bonus ponudbo, kjer se lahko vrnete na platformo in uživate v sladkem 50-odstotnem bonusu za ponovno nalaganje do 100 $. Veljajo določila in pogoji, zato ne pozabite prebrati drobnega tiska, preden izkoristite to neverjetno ponudbo.

Ocean Casino: 0 bonus gotovine + 200 bonus vrtljajev

Tukaj je opisano, kako enostavno je uporabiti to ponudbo depozita:

  • Prijavite se v svoj račun in pojdite na stran Depozit, kjer lahko izbirate med različnimi varnimi in zaupanja vrednimi možnostmi plačila.
  • Ko izberete želeno plačilno sredstvo, preprosto izberite to bonus ponudbo s seznama razpoložljivih ponudb.
  • Sledite navedenim navodilom za obdelavo vašega depozita in zahtevanje bonus sredstev.
  • Ko bo vaš depozit obdelan, bodo vaša bonus sredstva samodejno knjižena na vaš račun in lahko začnete igrati svoje najljubše igre z več sredstev kot kdaj koli prej!

Toda kako točno deluje ta bonus? Veseli nas, da ste vprašali!

  • Če položite minimalni znesek 10 $, boste prejeli dodatnih 5 $ bonus sredstev, kar vam daje skupno 15 $ za igranje na bonus avtomatih.
  • Če položite največji znesek 200 $, boste prejeli dodatnih 100 $ bonus sredstev, kar vam daje skupno 300 $ za igranje na bonus avtomatih.
  • Če želite dvigniti vaša bonus sredstva in morebitne dobitke, ustvarjene z njimi, morate najprej staviti skupno x30 v kateri koli BONUS IGRI. Ne skrbite, pokrili smo vas z našim naprednim iskalnikom iger, ki vam omogoča enostavno filtriranje bonus iger in iskanje tistih, ki so primerne za stavo.

Torej, kaj čakaš? Prijavite se v svoj Račun 777Stakes danes in izkoristite to izjemno ponudbo!

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane