Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnostiPri Stake Sites vašo zasebnost jemljemo resno in smo zavezani varovanju vaših osebnih podatkov. Ta pravilnik o zasebnosti vsebuje pomembne informacije o tem, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo vaše osebne podatke.

Podatki, ki jih zbiramo

Ko uporabljate naše spletno mesto ali storitve, lahko zbiramo vaše osebne podatke. Ti podatki lahko vključujejo vaše ime, e-poštni naslov, podatke o plačilu in druge podrobnosti, ki nam jih posredujete. Poleg tega lahko zbiramo podatke o vaši napravi, kot sta vaš naslov IP in vrsta brskalnika.

Podatke lahko zbiramo tudi iz drugih virov, kot so javno dostopne baze podatkov, da dopolnimo podatke, ki jih zbiramo neposredno od vas. Ti podatki lahko vključujejo demografske podatke, zanimanja in druge podatke, pomembne za naše izdelke in storitve.

Kako uporabljamo vaše podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo, da vam zagotovimo naše storitve in da z vami komuniciramo o naših izdelkih in storitvah. To lahko vključuje pošiljanje promocijskih materialov, glasil in drugih informacij o naših izdelkih in storitvah. Vaše podatke lahko uporabimo tudi za izboljšanje našega spletnega mesta in storitev.

Vaše podatke lahko uporabimo za prilagoditev vaše izkušnje na naši spletni strani, na primer s prikazovanjem ciljanih oglasov na podlagi vaših zanimanj. Vaše podatke lahko uporabimo tudi za izvajanje raziskav in analiz za boljše razumevanje naših strank ter izboljšanje naših izdelkov in storitev.

Informacije, ki jih delimo

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim ponudnikom storitev, ki nam pomagajo pri zagotavljanju naših storitev. Ti ponudniki storitev lahko vključujejo plačilne procesorje, marketinške agencije in druge tretje osebe. Vaše podatke lahko razkrijemo tudi v skladu z zakonodajo ali za zaščito naših pravic.

Poleg tega lahko delimo vaše podatke z našimi podružnicami in podružnicami za namene, opisane v tem pravilniku o zasebnosti. Vaše podatke lahko delimo tudi s partnerji tretjih oseb za skupna tržna prizadevanja, kot je promocija naših izdelkov in storitev za vas.

Vaše izbire

Kadar koli se lahko odločite, da ne želite prejemati naših tržnih sporočil. Prav tako lahko zahtevate dostop ali popravek svojih osebnih podatkov tako, da stopite v stik z nami z uporabo spodaj navedenih informacij.

Lahko se tudi odločite, da onemogočite piškotke v svojem brskalniku, čeprav to lahko omeji vašo zmožnost uporabe nekaterih funkcij našega spletnega mesta.

Varnost

Sprejemamo razumne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom in razkritjem. Za zaščito vaših podatkov uporabljamo standardne varnostne ukrepe, vključno s šifriranjem, požarnimi zidovi in ​​drugimi varnostnimi tehnologijami.

Spremembe te zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo kot odgovor na spremembe naših poslovnih praks ali zakonskih zahtev. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na naši spletni strani.

Pomoč strankam

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti ali naših praksah v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nas kontaktirajte na [email protected]. Z veseljem vam bomo odgovorili na morebitna vprašanja.

Avtorske pravice © 2023, spletna mesta vložkov, vse pravice pridržane